Gastenboek

IN VERBAND MET EEN NIEUW GASTENBOEK ZIJN ALLE BERICHTEN TOT EN MET 6 JULI 2018 OOK GEDATEERD OP DEZE DATA.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.168.112.145 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Teunie Baas Teunie Baas uit Purmerent heeft geschreven op 6 juli 2018 om 21:35:
Afgelopen vrijdagavond was het een feestje bij ons op de knutsel clup van de Prinsenstichting.in wijkcentrum de Inval We hebben genoten van jullie muziek en het leuke lied dat jullie een van de deelnemers hebben toegezongen heel erg bedankt voor de gezellige avond smile
Fouke Scholtens Fouke Scholtens heeft geschreven op 6 juli 2018 om 21:34:
Jullie optreden van afgelopen vrijdag bij ons in Het Weggeler was prachtig! Er wordt nog steeds over gesproken. Heerlijke Nederlandstalige meezingers waarop we zelfs de polonaise nog hebben ingezet. Vooral jullie interactie met de bewoners was echt geweldig. We proberen jullie nu te strikken voor het Sinterklaasfeest! Bedankt mensen!
Stevenskamp Stevenskamp heeft geschreven op 6 juli 2018 om 21:33:
Wat hebben de bewoners genoten! Bedankt voor een zeer gezellige middag in ons gezellig verzorgingshuis.
Magriet Magriet uit Nijmegen heeft geschreven op 6 juli 2018 om 21:31:
Voor het derde jaar op rij hebben jullie onze carnavals middag verzorgd. Het was weer grandioos! De bewoners van WZC de Doekenborg hebben genoten.
Esther Esther heeft geschreven op 6 juli 2018 om 21:31:
De bewoners hebben genoten dinsdag 23 december 2014, het was een zeer geslaagde middag. zelfs een paar bewoners gingen met de voetjes van de vloer. TOPPIE.... wink Bedankt en succes ermee.
Prinsenstichting Prinsenstichting uit Purmerend heeft geschreven op 6 juli 2018 om 21:29:
Onze cliënten met een (verstandelijke) beperking hebben afgelopen zondag weer genoten van jullie muziek. Jullie weten goed om te gaan met de doelgroep en muziek te maken die goed aansluit bij de mensen. Iedereen heeft weer genoten! Bedankt!
Wilma, Ries, Brent en Loeck. Wilma, Ries, Brent en Loeck. uit Terschuur heeft geschreven op 6 juli 2018 om 21:28:
Hallo daar.. Jullie hebben ons een super leuk feestje bezorgd. De Hollandse avond was nooit zo leuk geweest als jullie er niet waren. Bedankt daarvoor!!
Natasje Natasje uit Nijmegen heeft geschreven op 6 juli 2018 om 21:22:
op dinsdag 4 maart 2014 hebben jullie wederom bij ons een optreden verzorgt. Onze bewoners van WZC de Doekenborg hebben enorm genoten. Het dak ging eraf, wat een geweldige sfeer.Jullie weten echt hoe je de bewoner kan betrekken in het optreden. Weer super bedankt.
Marlies Marlies uit Soest heeft geschreven op 6 juli 2018 om 21:20:
net even gekeken en geluisterd toen jullie bij daelhoven optraden. ik heb vooral ook naar het publiek gekeken. heerlijk om te zien hoe ze helemaal meegingen in de muziek. ieder binnen zijn/haar eigen kunnen. De sfeer zat er al heel snel goed in. Een echte aanrader!
Mons Verkerk Mons Verkerk uit Waddinxveen heeft geschreven op 6 juli 2018 om 21:19:
Vandaag, 22 februari 2014 hebben onze clienten en hun familie en vrijwilligers een TOP middag mogen beleven met deze coverformatie. Nederlandstalig, flexibel, goede geluidsset, betaalbaar, geen poespas, gelegenheid voor clienten om mee te zingen of verzoekjes aan te vragen. Aanrader . . . we hopen jullie gauw weer te ontvangen. Bedankt namens de bezoekers van Ipse de Bruggen.