Gastenboek

IN VERBAND MET EEN NIEUW GASTENBOEK ZIJN ALLE BERICHTEN TOT EN MET 6 JULI 2018 OOK GEDATEERD OP DEZE DATA.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.173.36 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Ineke Elsman Ineke Elsman schreef op 6 juli 2018 om 21:41:
Wat hebben jullie de bewoners van Swaenewoerd in Raalte een geweldige gezellige avond bezorgt. geweldige mooi zang, herkenbare liedjes , en de bewoners betrekken bij de zang. in een woord FANTASTISCH . En veel respect dat jullie je inzetten voor Vila Joep. zeker voor herhaling vatbaar. Dank daar voor. Ineke
Chiel Pauli Chiel Pauli uit Apeldoorn schreef op 6 juli 2018 om 21:40:
Vrijdagavond hebben wij een zeer gezellige avond gehad in ons WZC De Matenhof met medewerking van de Coverformatie Door Dik & Dun. Goede gezellige muziek verzorgd door de heren en het geluid werd goed geregeld door Marielle. Mensen Bedankt en tot een volgende keer.
Stistelaar Stistelaar uit Barneveld schreef op 6 juli 2018 om 21:39:
Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan op naar de volgende 10jaar Wij wensen jullie veel succes met jullieoptreden in Apeldoorn met de nieuwe instalatie zet hem op hem laat ze ff zwingen voetjes van de vloer
Ipse de Bruggen Ipse de Bruggen uit Waddinxveen schreef op 6 juli 2018 om 21:38:
Zaterdag 20 augustus heeft het Duo Door Dik en Dun weer voor een fantastisch feestje gezorgd bij ons. Cliënten gingen mee in de polonaise en mochten zelf meezingen bij bepaalde nummers. Een feestje om zeker nog een keer over te doen in samenwerking met het Duo Door Dik en Dun.
Prinsenstichting Prinsenstichting uit Purmerend schreef op 6 juli 2018 om 21:37:
Door Dik & Dun heeft afgelopen weekend voor onze cliënten met een (verstandelijke) beperking een geweldig optreden verzorgd. Met veel enthousiasme, contact met de aanwezigen en een breed reportoire wisten zijn het programma goed te vullen. Een echte aanrader Bedankt jongens!
Teunie Baas Teunie Baas uit Purmerent schreef op 6 juli 2018 om 21:35:
Afgelopen vrijdagavond was het een feestje bij ons op de knutsel clup van de Prinsenstichting.in wijkcentrum de Inval We hebben genoten van jullie muziek en het leuke lied dat jullie een van de deelnemers hebben toegezongen heel erg bedankt voor de gezellige avond smile
Fouke Scholtens Fouke Scholtens schreef op 6 juli 2018 om 21:34:
Jullie optreden van afgelopen vrijdag bij ons in Het Weggeler was prachtig! Er wordt nog steeds over gesproken. Heerlijke Nederlandstalige meezingers waarop we zelfs de polonaise nog hebben ingezet. Vooral jullie interactie met de bewoners was echt geweldig. We proberen jullie nu te strikken voor het Sinterklaasfeest! Bedankt mensen!
Stevenskamp Stevenskamp schreef op 6 juli 2018 om 21:33:
Wat hebben de bewoners genoten! Bedankt voor een zeer gezellige middag in ons gezellig verzorgingshuis.
Magriet Magriet uit Nijmegen schreef op 6 juli 2018 om 21:31:
Voor het derde jaar op rij hebben jullie onze carnavals middag verzorgd. Het was weer grandioos! De bewoners van WZC de Doekenborg hebben genoten.
Esther Esther schreef op 6 juli 2018 om 21:31:
De bewoners hebben genoten dinsdag 23 december 2014, het was een zeer geslaagde middag. zelfs een paar bewoners gingen met de voetjes van de vloer. TOPPIE.... wink Bedankt en succes ermee.