Gastenboek

IN VERBAND MET EEN NIEUW GASTENBOEK ZIJN ALLE BERICHTEN TOT EN MET 6 JULI 2018 OOK GEDATEERD OP DEZE DATA.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.170.64.36 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
Thessa Dudink-Latupeirissa Thessa Dudink-Latupeirissa uit Pennemes Zaandam heeft geschreven op 01/12/2018 om 10:17
Vrijdag 30 november hebben de 2 muziekpieten van Coverformatie door Dik & Dun de muzikale omlijsting verzorgd voor ons Sinterklaasfeest. Het was een interactieve en gezellige avond vol met meezingers. Bedankt voor jullie bijdrage aan een ouderwets gezellig Sinterklaasfeest. Tot volgend jaar! Namens de bewoners en organisatie van Zorginstelling Pennemes.
Afke van Greuningen Afke van Greuningen uit Zwammerdam heeft geschreven op 27/11/2018 om 07:12
Vrijdag 23 november hebben wij een optreden van het Duo Door Dik en Dun gehad, bij ons in Zwammerdam. Het duo kwamen verkleed als Zwarte Pieten op, en hebben onze cliënten de hele avond vermaakt. Als snel gingen de cliënten in polonaise door de zaal, en ook de rest van de avond was de dansvloer druk bezocht. Wij kunnen terug kijken op een gezellige avond. Bedankt hiervoor.
Hakunamatata Hakunamatata uit Maarn heeft geschreven op 14/11/2018 om 07:58
Donderdag 8 november een fijn optreden gezien. Professioneel optreden, prima geluidssterkte voor onze doelgroep. Een bezoekster is zelfs verliefd op "Nick en Simon" omdat er gehoor gegeven is aan haar verzoek om liedjes van N&S.
Dorine Zwang Dorine Zwang uit Pumerend heeft geschreven op 11/11/2018 om 15:54
Gisteren een fantastische optreden gehad voor de verjaardag van Mijn zoon. De gasten en de kinderen hebben genoten.
Rineke Rineke uit Apeldoorn heeft geschreven op 06/07/2018 om 21:43
Wat hebben onze bewoners van Avondzon, gisteravond een geweldige avond gehad, leuk dat de bewoners er ook echt bij betrokken werden, ook op ooghoogte, dat is heel belangrijk. Jullie waren voor het eerst bij ons, maar het was toppie !!! Ik zal dit doorgeven, hopelijk dat de leiding jullie weer eens gaat boeken, want ook wij vonden het heel gezellig dat jullie er waren !!!
Franciska Vernooij Franciska Vernooij uit Purmerend heeft geschreven op 06/07/2018 om 21:43
De coverband Door Dik en Dun heeft afgelopen zaterdag zorggedragen voor een onvergetelijke middag voor de bewoners van klavertje zes in Purmerend. De jarige jet werd feestelijk in het zonnetje gezet en ook konden alle bewoners uit volle borst meezingen en dansen. De leden van de band gaan erg leuk om met de doelgroep. Complimenten!! Zeker een aanrader voor de doelgroepen ouderen en gehandicapten en zeer betaalbaar....
Ineke Elsman Ineke Elsman heeft geschreven op 06/07/2018 om 21:41
Wat hebben jullie de bewoners van Swaenewoerd in Raalte een geweldige gezellige avond bezorgt. geweldige mooi zang, herkenbare liedjes , en de bewoners betrekken bij de zang. in een woord FANTASTISCH . En veel respect dat jullie je inzetten voor Vila Joep. zeker voor herhaling vatbaar. Dank daar voor. Ineke
Chiel Pauli Chiel Pauli uit Apeldoorn heeft geschreven op 06/07/2018 om 21:40
Vrijdagavond hebben wij een zeer gezellige avond gehad in ons WZC De Matenhof met medewerking van de Coverformatie Door Dik & Dun. Goede gezellige muziek verzorgd door de heren en het geluid werd goed geregeld door Marielle. Mensen Bedankt en tot een volgende keer.
Stistelaar Stistelaar uit Barneveld heeft geschreven op 06/07/2018 om 21:39
Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan op naar de volgende 10jaar Wij wensen jullie veel succes met jullieoptreden in Apeldoorn met de nieuwe instalatie zet hem op hem laat ze ff zwingen voetjes van de vloer
Ipse de Bruggen Ipse de Bruggen uit Waddinxveen heeft geschreven op 06/07/2018 om 21:38
Zaterdag 20 augustus heeft het Duo Door Dik en Dun weer voor een fantastisch feestje gezorgd bij ons. Cliënten gingen mee in de polonaise en mochten zelf meezingen bij bepaalde nummers. Een feestje om zeker nog een keer over te doen in samenwerking met het Duo Door Dik en Dun.