Biografie Mariëlle

coverband Door Dik en Dun
Foto: Mariëlle van de Kraats

Ik ben Mariëlle van de Kraats, geboren in Ede, en woon in Barneveld en heb daar de lagere school en de GvP gevolgd. Als beroepsopleiding heb ik op de Eem in Amersfoort gezeten.

Op 11 maart 1994 ben ik getrouwd, en we hebben nu 3 zonen.

Ik heb gewerkt in Lunteren bij de Paaseik daar wonen ernstig dementen bejaarden, dat was emotioneel erg zwaar.

Daarom ben ik in Voorthuizen gaan werken bij Avondrust in de bejaarden verzorging, dat was erg leuk om te doen.

Nu ben ik interieurverzorgster, en ik pas op kinderen van mijn vriendin.

Hoe ben ik bij Door Dik & Dun terecht gekomen.

Ik ging al vaker met de band mee met optredens en dan maakte ik foto,s en filmde voor ze, vond dat altijd erg leuk om te doen. Ik ken Henri al wat jaren hij is mijn zwager. Afgelopen juli vroeg hij of het mij leuk leek om bij de band te helpen en de public relations te doen. Ik zei dat lijkt me wel leuk ja. Nu doe ik dat met heel veel plezier. We hebben een gezellige groep dus het is fijn om zo als groep samen te werken. Sinds een paar jaar doe ik het geluid en eventueel het licht bij optredens.

Scan de code

Ik ben Henri en zanger en bandleider van Door Dik & Dun. Eind januari 2021 ben ik positief getest op corona. Tijdens de besmetting heb ik weinig klachten gehad alleen erg moe. Bij mij zijn helaas later de klachten ontstaan en het meeste is wel overgegaan gelukkig.

Alleen op dit moment kamp ik al ruim een jaar constant met hoofdpijn en regelmatig erg stekende pijn in mij hoofd (is onder andere een long covid klacht). Ik loop hiervoor bij de Ergotherapeut en de Fysiotherapeut.

Nu kom ik op het vervelende punt van het verhaal, i.v.m. corona besmetting, de klachten daarna en nu nog de hoofdpijn repeteren we vanaf januari 2021 helemaal niet meer. en nu april 2023 zijn we nog niet veel opgeschoten helaas. We kunnen op dit moment dus ook niet optreden. De hoop dat het goed gaat komen begint bij mij wel steeds minder te worden.

We zullen het op onze website kenbaar maken als we weer gaan optreden.

 

Met vriendelijk groet,

(zanger en bandleider)

Henri van de Kraats