Optredens tijdens Corona.

Optreden buiten tijdens Corona.

Optredens tijdens corona.

Coverformatie Door Dik en Dun speelt normaal in verzorgingshuizen en instelling. In verband met de Corona maatregelen mag dit tot op heden nog niet.

We hebben een set extra speakers gekocht om zo niet in, maar buiten de huizen te kunnen spelen.

Hieronder leest u de regels die daar voor u en voor ons gelden om een optreden op een binnenplaats of iets dergelijks te geven.

Maatregelen en noodverorderingen van uit gemeentes en RIVM.

 

In deze tijd van Corona zijn er diverse noodverordeningen door gemeentes vastgesteld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het wel of niet in het openbaar mogen optreden. Het is van belang dat u als organisatie daarvan op de hoogte bent.

Coverformatie Door Dik & Dun zal zich houden aan voldoende afstand van elkaar en zal de maatregelen die zijn vastgesteld door het RIVM naleven.

Wij gaan ervan uit dat u als organisatie op de hoogte bent van de in uw gemeente geldende noodverordeningen. Dit valt onder uw verantwoordelijkheid.

Wij als coverformatie DD&D zijn niet verantwoordelijk voor het op de hoogte zijn van de geldende noodverordeningen in uw gemeente.

Mocht het eventueel voorkomen dat hierover onduidelijkheid ontstaat door bijvoorbeeld boetes van handhavers voor het niet naleven van de geldende noodverordeningen in uw gemeente, zijn wij als coverformatie DD&D niet verantwoordelijk voor deze kosten. De eventuele hieruit ontstane boetes berekenen wij door aan de organisatie.

Wilt u meer informatie kunt u bellen met 06 – 126 01 425 of wilt u een offerte aanvragen voor een buiten optreden klik dan hier.