Optredens tijdens Corona.

Optreden buiten tijdens Corona.

Optredens tijdens corona.

Coverformatie Door Dik en Dun speelt normaal in verzorgingshuizen en instelling. In verband met de Corona maatregelen mag dit tot op heden nog niet.

We hebben een set extra speakers gekocht om zo niet in, maar buiten de huizen te kunnen spelen.

Hieronder leest u de regels die daar voor u en voor ons gelden om een optreden op een binnenplaats of iets dergelijks te geven.

Maatregelen en noodverorderingen van uit gemeentes en RIVM.

 

In deze tijd van Corona zijn er diverse noodverordeningen door gemeentes vastgesteld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het wel of niet in het openbaar mogen optreden. Het is van belang dat u als organisatie daarvan op de hoogte bent.

Coverformatie Door Dik & Dun zal zich houden aan voldoende afstand van elkaar en zal de maatregelen die zijn vastgesteld door het RIVM naleven.

Wij gaan ervan uit dat u als organisatie op de hoogte bent van de in uw gemeente geldende noodverordeningen. Dit valt onder uw verantwoordelijkheid.

Wij als coverformatie DD&D zijn niet verantwoordelijk voor het op de hoogte zijn van de geldende noodverordeningen in uw gemeente.

Mocht het eventueel voorkomen dat hierover onduidelijkheid ontstaat door bijvoorbeeld boetes van handhavers voor het niet naleven van de geldende noodverordeningen in uw gemeente, zijn wij als coverformatie DD&D niet verantwoordelijk voor deze kosten. De eventuele hieruit ontstane boetes berekenen wij door aan de organisatie.

Wilt u meer informatie kunt u bellen met 06 – 126 01 425 of wilt u een offerte aanvragen voor een buiten optreden klik dan hier.

 

Scan de code

Update 21 juni 2024.

Einde coverformatie Door Dik & Dun nabij.

Ik ben Henri en zanger en bandleider van Door Dik & Dun. Eind januari 2021 ben ik positief getest op corona. Tijdens de besmetting heb ik weinig klachten gehad alleen erg moe. Bij mij zijn helaas later de klachten ontstaan en het meeste is wel overgegaan gelukkig.

Alleen op dit moment kamp ik al ruim een jaar constant met hoofdpijn en regelmatig erg stekende pijn in mij hoofd (is onder andere een long covid klacht). Ik loop hiervoor bij de Ergotherapeut en de Fysiotherapeut.

Nu kom ik op het vervelende punt van het verhaal, i.v.m. corona besmetting, de klachten daarna en nu nog de hoofdpijn repeteren we vanaf januari 2021 helemaal niet meer. en nu 21 juni 2024 zijn we nog niet veel opgeschoten helaas. We kunnen op dit moment dus ook niet optreden. De hoop dat het goed gaat komen begint bij mij wel steeds minder te worden.

We gaan er langzaam aandenken om de spullen te gaan verkopen en "coverformatie Door Dik & Dun" op te heffen helaas.

 

Met vriendelijk groet,

(zanger en bandleider)

Henri van de Kraats