Biografie Ramon Toetsenist /Zanger

Door Dik en Dun coverband
Foto: Ramon van de Krol

Hoi

Ik ben Ramon van de Krol en ik woon in Barneveld. Ik heb HAVO gedaan op het JFC in Barneveld en heb daarna een MBO opleiding administratie in Amersfoort gedaan. Dit vond ik niks. Toen ben ik koerier geworden. Na dit een aantal jaren te hebben gedaan ben ik ondertussen veranderd van baan en ben ik bij Eurotape in Soest.

Hoe ik bij de formatie kom?

Ik heb een aantal jaren keyboardles gehad van Henri ( de leadzanger ). We traden wel eens op voor al de andere leerlingen. Gezellig feestje, barbecue erbij. We vonden het alleen jammer dat we zo lang repeteerden voor maar een keertje optreden. Toen kwamen we op het idee om dit vaker te gaan doen en zijn daarom een formatie begonnen met z’n tweeën. Inmiddels zijn we nu met z’n drieën. We zijn dus lekker bezig.

Mijn hobby’s zijn uiteraard muziek, keyboard ( en een beetje piano ) spelen en achter de pc dingetjes doen.

Scan de code

Update 21 juni 2024.

Einde coverformatie Door Dik & Dun nabij.

Ik ben Henri en zanger en bandleider van Door Dik & Dun. Eind januari 2021 ben ik positief getest op corona. Tijdens de besmetting heb ik weinig klachten gehad alleen erg moe. Bij mij zijn helaas later de klachten ontstaan en het meeste is wel overgegaan gelukkig.

Alleen op dit moment kamp ik al ruim een jaar constant met hoofdpijn en regelmatig erg stekende pijn in mij hoofd (is onder andere een long covid klacht). Ik loop hiervoor bij de Ergotherapeut en de Fysiotherapeut.

Nu kom ik op het vervelende punt van het verhaal, i.v.m. corona besmetting, de klachten daarna en nu nog de hoofdpijn repeteren we vanaf januari 2021 helemaal niet meer. en nu 21 juni 2024 zijn we nog niet veel opgeschoten helaas. We kunnen op dit moment dus ook niet optreden. De hoop dat het goed gaat komen begint bij mij wel steeds minder te worden.

We gaan er langzaam aandenken om de spullen te gaan verkopen en "coverformatie Door Dik & Dun" op te heffen helaas.

 

Met vriendelijk groet,

(zanger en bandleider)

Henri van de Kraats