Biografie Ramon Toetsenist /Zanger

Door Dik en Dun coverband
Foto: Ramon van de Krol

Hoi

Ik ben Ramon van de Krol en ik woon in Barneveld. Ik heb HAVO gedaan op het JFC in Barneveld en heb daarna een MBO opleiding administratie in Amersfoort gedaan. Dit vond ik niks. Toen ben ik koerier geworden. Na dit een aantal jaren te hebben gedaan ben ik ondertussen veranderd van baan en ben ik bij Eurotape in Soest.

Hoe ik bij de formatie kom?

Ik heb een aantal jaren keyboardles gehad van Henri ( de leadzanger ). We traden wel eens op voor al de andere leerlingen. Gezellig feestje, barbecue erbij. We vonden het alleen jammer dat we zo lang repeteerden voor maar een keertje optreden. Toen kwamen we op het idee om dit vaker te gaan doen en zijn daarom een formatie begonnen met z’n tweeën. Inmiddels zijn we nu met z’n drieën. We zijn dus lekker bezig.

Mijn hobby’s zijn uiteraard muziek, keyboard ( en een beetje piano ) spelen en achter de pc dingetjes doen.