Biografie Ramon Toetsenist /Zanger

Door Dik en Dun coverband
Foto: Ramon van de Krol

Hoi

Ik ben Ramon van de Krol en ik woon in Barneveld. Ik heb HAVO gedaan op het JFC in Barneveld en heb daarna een MBO opleiding administratie in Amersfoort gedaan. Dit vond ik niks. Toen ben ik koerier geworden. Na dit een aantal jaren te hebben gedaan ben ik ondertussen veranderd van baan en ben ik bij Eurotape in Soest.

Hoe ik bij de formatie kom?

Ik heb een aantal jaren keyboardles gehad van Henri ( de leadzanger ). We traden wel eens op voor al de andere leerlingen. Gezellig feestje, barbecue erbij. We vonden het alleen jammer dat we zo lang repeteerden voor maar een keertje optreden. Toen kwamen we op het idee om dit vaker te gaan doen en zijn daarom een formatie begonnen met z’n tweeën. Inmiddels zijn we nu met z’n drieën. We zijn dus lekker bezig.

Mijn hobby’s zijn uiteraard muziek, keyboard ( en een beetje piano ) spelen en achter de pc dingetjes doen.

Ik ben Henri en zanger en bandleider van Door Dik & Dun. Eind januari 2021 ben ik positief getest op corona. Tijdens de besmetting heb ik weinig klachten gehad alleen erg moe. Bij mij zijn helaas later de klachten ontstaan en het meeste is wel overgegaan gelukkig.

Alleen op dit moment kamp ik al een paar maanden constant met hoofdpijn en regelmatig erg stekende pijn in mij hoofd (is onder andere een long covid klacht). Ik loop hiervoor bij de Ergotherapeut en de Fysiotherapeut.

Nu kom ik op het vervelende punt van het verhaal, i.v.m. corona besmetting, de klachten daarna en nu nog de hoofdpijn repeteren we vanaf januari helemaal niet meer en het gaat er op lijken dat het, in het gunstigste geval, de eerste maand ook niet gaat lukken.

Tot mijn (onze) spijt zullen we voor 2021 geen nieuwe optredens aannemen, en de optredens die staan gepland in 2021 zullen we helaas moeten gaan annuleren.

Het spijt mij (ons) heel erg om dit besluit te moeten nemen, maar als we spelen willen we er kwaliteit neer zetten, en dat is nu niet mogelijk helaas.

We zullen het op onze website kenbaar maken als we weer gaan optreden.

 

Met vriendelijk groet,

(zanger en bandleider)

Henri van de Kraats