Gastenboek

IN VERBAND MET EEN NIEUW GASTENBOEK ZIJN ALLE BERICHTEN TOT EN MET 6 JULI 2018 OOK GEDATEERD OP DEZE DATA.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.229.122.219 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
35 berichten.
Locatie Vita Locatie Vita uit Rijen schreef op 1 december 2019 om 22:18:
We kunnen de decembermaand weer feestelijk is! Het optreden van vrijdagmiddag was goed verzorgd met mooie Pieten, Sintmuziek, tekst op de beamer en heel belangrijk: er konden liedjes gevraagd worden, die ook daadwerkelijk werden gezongen! Er werd ingespeeld op de behoeften van de ouderen! Ga zo door!
Fons van der Zant Fons van der Zant uit Houten schreef op 9 juni 2019 om 14:46:
Op vrijdag 7 juni 2019 was de band Coverformatie Door Dik & Dun aanwezig op onze seniorendag van de R.K. Kerk in Houten. De dag begon met een mooie viering. Na de koffie werden de 185 gasten vermaakt door deze band. De mensen hebben er van genoten. Na de lunch werden de mensen voldaan, blij en met een tevreden gevoel naar huis gebracht. Bedankt voor jullie bijdrage, het was meer dan goed!
Janine Janine uit Ede schreef op 4 mei 2019 om 18:34:
Jullie hebben op 3 mei gezongen bij de woongroep en dagactiviteiten centrum op Den Uylpark te Ede. Ongeveer 20 gehandicapte bewoners met hun familieleden hebben enorm genoten van het optreden. Het was gezellig en ontspannen en zeker voor herhaling vatbaar! ! jullie hebben oog voor de bewoners en weten hier perfect mee om te gaan zodat een ieder zich fijn voelt! Graag tot de volgende keer.
mieke ham mieke ham uit amersfoort schreef op 27 april 2019 om 09:29:
26 april hebben jullie bij ons gespeeld in de Otto-Scheltusflat .Het was een oergezellige avond en voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.
Naarderheem Naarderheem uit Naarden schreef op 19 maart 2019 om 22:40:
Zojuist een optreden mee beleefd van jullie in geriatrisch revalidatie centrum Naarderheem in Naarden. Heerlijke muziek, lekker meezingen. Mooi is dat jullie ook oog hebben voor luisteraars achter in de zaal en degene die op bed (ook in de zaal) het concert mee beleven. Een heerlijk uurtje en veel blije mensen na afloop. Jullie mogen zeker nog eens terug komen voor de prijs hoef je het niet te laten. Nogmaals heel veel Dank👍🎼🎤
Thessa Dudink-Latupeirissa Thessa Dudink-Latupeirissa uit Pennemes Zaandam schreef op 1 december 2018 om 10:17:
Vrijdag 30 november hebben de 2 muziekpieten van Coverformatie door Dik & Dun de muzikale omlijsting verzorgd voor ons Sinterklaasfeest. Het was een interactieve en gezellige avond vol met meezingers. Bedankt voor jullie bijdrage aan een ouderwets gezellig Sinterklaasfeest. Tot volgend jaar! Namens de bewoners en organisatie van Zorginstelling Pennemes.
Afke van Greuningen Afke van Greuningen uit Zwammerdam schreef op 27 november 2018 om 07:12:
Vrijdag 23 november hebben wij een optreden van het Duo Door Dik en Dun gehad, bij ons in Zwammerdam. Het duo kwamen verkleed als Zwarte Pieten op, en hebben onze cliënten de hele avond vermaakt. Als snel gingen de cliënten in polonaise door de zaal, en ook de rest van de avond was de dansvloer druk bezocht. Wij kunnen terug kijken op een gezellige avond. Bedankt hiervoor.
Hakunamatata Hakunamatata uit Maarn schreef op 14 november 2018 om 07:58:
Donderdag 8 november een fijn optreden gezien. Professioneel optreden, prima geluidssterkte voor onze doelgroep. Een bezoekster is zelfs verliefd op "Nick en Simon" omdat er gehoor gegeven is aan haar verzoek om liedjes van N&S.
Dorine Zwang Dorine Zwang uit Pumerend schreef op 11 november 2018 om 15:54:
Gisteren een fantastische optreden gehad voor de verjaardag van Mijn zoon. De gasten en de kinderen hebben genoten.
Rineke Rineke uit Apeldoorn schreef op 6 juli 2018 om 21:43:
Wat hebben onze bewoners van Avondzon, gisteravond een geweldige avond gehad, leuk dat de bewoners er ook echt bij betrokken werden, ook op ooghoogte, dat is heel belangrijk. Jullie waren voor het eerst bij ons, maar het was toppie !!! Ik zal dit doorgeven, hopelijk dat de leiding jullie weer eens gaat boeken, want ook wij vonden het heel gezellig dat jullie er waren !!!