Optredens 2021

Ik ben Henri en zanger en bandleider van Door Dik & Dun. Eind januari 2021 ben ik posities getest op corona. Tijdens de besmetting heb ik weinig klachten gehad alleen erg moe. Bij mij zijn helaas later de klachten ontstaan en het meeste is wel overgegaan gelukkig.

Alleen op dit moment kamp ik al een paar maanden constant met hoofdpijn en regelmatig erg stekende pijn in mij hoofd (is onder andere een long covid klacht). Ik loop hier voor bij de Ergotherapeut en de Fysiotherapeut.

Nu kom ik op het vervelende punt van het verhaal, i.v.m. corona besmetting, de klachten daarna en nu nog de hoofdpijn repeteren we vanaf januari helemaal niet meer en het gaat er op lijken dat het, in het gunstigste geval, de eerste maand ook niet gaat lukken.

Tot mijn (onze) spijt zullen we voor 2021 geen nieuwe optredens aannemen, en de optredens die staan gepland in 2021 zullen we helaas moeten gaan annuleren.

Het spijt mij (ons) heel erg om dit besluit te moeten nemen, maar als we spelen willen we er kwaliteit neer zetten, en dat is nu niet mogelijk helaas.

We zullen het op onze website kenbaar maken als we weer gaan optreden.

 

Met vriendelijk groet,

(zanger en bandleider)

Henri van de Kraats

Scan de code