Tarieven

Wat is het tarief? tja. We zullen hier geen bedragen gaan noemen in verband met concurrentie. Als u ons een mail stuurt met daarin de volgende gegevens:

Naam:

Adres:

Postcode en woonplaats:

Het adres van de locatie van het optreden:

Duur van het optreden:

Wat voor soort optreden is het?:

zullen wij u geheel vrijblijvend een offerte mailen.

Voor woon-zorginstellingen, instellingen voor ouderen en mensen met een beperking hanteren wij speciale tarieven. Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Mailadres: info@door-dikendun.nl

Telefoonnummer: 06 – 126 01 425

Scan de code

Ik ben Henri en zanger en bandleider van Door Dik & Dun. Eind januari 2021 ben ik positief getest op corona. Tijdens de besmetting heb ik weinig klachten gehad alleen erg moe. Bij mij zijn helaas later de klachten ontstaan en het meeste is wel overgegaan gelukkig.

Alleen op dit moment kamp ik al ruim een jaar constant met hoofdpijn en regelmatig erg stekende pijn in mij hoofd (is onder andere een long covid klacht). Ik loop hiervoor bij de Ergotherapeut en de Fysiotherapeut.

Nu kom ik op het vervelende punt van het verhaal, i.v.m. corona besmetting, de klachten daarna en nu nog de hoofdpijn repeteren we vanaf januari 2021 helemaal niet meer. en nu april 2023 zijn we nog niet veel opgeschoten helaas. We kunnen op dit moment dus ook niet optreden. De hoop dat het goed gaat komen begint bij mij wel steeds minder te worden.

We zullen het op onze website kenbaar maken als we weer gaan optreden.

 

Met vriendelijk groet,

(zanger en bandleider)

Henri van de Kraats