Gastenboek

IN VERBAND MET EEN NIEUW GASTENBOEK ZIJN ALLE BERICHTEN TOT EN MET 6 JULI 2018 OOK GEDATEERD OP DEZE DATA.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.108.191 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Gree de Graaf Oude Enk Gree de Graaf Oude Enk uit Apeldoorn heeft geschreven op 9 mei 2020 om 21:21:
Beste luitjes van Door Dik en Dun. Namens mijzelf en onze bewoners wil ik jullie bedanken voor de leuke gezellige en muzikale middag wij hebben met zijn alle genoten .een heerlijke onderbreking in deze voor de oudere moeilijke tijd grandioos
de Buitenhof de Buitenhof uit Driebergen heeft geschreven op 4 maart 2020 om 16:35:
Onze cliënten hebben genoten!
Stichting Pulse Stichting Pulse uit IJsselstein heeft geschreven op 30 december 2019 om 09:01:
Zaterdagmiddag 28 december jl., gezellig optreden gehad van coverformatie Door Dik en Dun. Gezellige muziek voor senioren en ouderen. Er werd meegezongen en gedanst. Leuke reacties van de senioren.
Harry van den Enden Harry van den Enden uit Rijsbergen heeft geschreven op 18 december 2019 om 12:29:
Donderdagmiddag 12 december jl. kerstviering van de KBO-Rijsbergen, opgeluisterd door de Coverformatie "Door Dik & Dun". Aardige mensen, sfeermakers, geweldig optreden. Zeker voor herhaling vatbaar. "Iedereen" in ons dorp het het er nog over. Aan te bevelen!!
Locatie Vita Locatie Vita uit Rijen heeft geschreven op 1 december 2019 om 22:18:
We kunnen de decembermaand weer feestelijk is! Het optreden van vrijdagmiddag was goed verzorgd met mooie Pieten, Sintmuziek, tekst op de beamer en heel belangrijk: er konden liedjes gevraagd worden, die ook daadwerkelijk werden gezongen! Er werd ingespeeld op de behoeften van de ouderen! Ga zo door!
Fons van der Zant Fons van der Zant uit Houten heeft geschreven op 9 juni 2019 om 14:46:
Op vrijdag 7 juni 2019 was de band Coverformatie Door Dik & Dun aanwezig op onze seniorendag van de R.K. Kerk in Houten. De dag begon met een mooie viering. Na de koffie werden de 185 gasten vermaakt door deze band. De mensen hebben er van genoten. Na de lunch werden de mensen voldaan, blij en met een tevreden gevoel naar huis gebracht. Bedankt voor jullie bijdrage, het was meer dan goed!
Janine Janine uit Ede heeft geschreven op 4 mei 2019 om 18:34:
Jullie hebben op 3 mei gezongen bij de woongroep en dagactiviteiten centrum op Den Uylpark te Ede. Ongeveer 20 gehandicapte bewoners met hun familieleden hebben enorm genoten van het optreden. Het was gezellig en ontspannen en zeker voor herhaling vatbaar! ! jullie hebben oog voor de bewoners en weten hier perfect mee om te gaan zodat een ieder zich fijn voelt! Graag tot de volgende keer.
mieke ham mieke ham uit amersfoort heeft geschreven op 27 april 2019 om 09:29:
26 april hebben jullie bij ons gespeeld in de Otto-Scheltusflat .Het was een oergezellige avond en voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.
Naarderheem Naarderheem uit Naarden heeft geschreven op 19 maart 2019 om 22:40:
Zojuist een optreden mee beleefd van jullie in geriatrisch revalidatie centrum Naarderheem in Naarden. Heerlijke muziek, lekker meezingen. Mooi is dat jullie ook oog hebben voor luisteraars achter in de zaal en degene die op bed (ook in de zaal) het concert mee beleven. Een heerlijk uurtje en veel blije mensen na afloop. Jullie mogen zeker nog eens terug komen voor de prijs hoef je het niet te laten. Nogmaals heel veel Dank???
Thessa Dudink-Latupeirissa Thessa Dudink-Latupeirissa uit Pennemes Zaandam heeft geschreven op 1 december 2018 om 10:17:
Vrijdag 30 november hebben de 2 muziekpieten van Coverformatie door Dik & Dun de muzikale omlijsting verzorgd voor ons Sinterklaasfeest. Het was een interactieve en gezellige avond vol met meezingers. Bedankt voor jullie bijdrage aan een ouderwets gezellig Sinterklaasfeest. Tot volgend jaar! Namens de bewoners en organisatie van Zorginstelling Pennemes.

Optreden in de tuin van een instelling

Optredens tijdens corona.

Coverformatie Door Dik en Dun speelt normaal in verzorgingshuizen en instelling. In verband met de Corona maatregelen mag dit tot op heden nog niet.

We hebben een set extra speakers gekocht om zo niet in, maar buiten de huizen te kunnen spelen.

Hou hiermee wel rekening met de geldende regels van de noodverordening van u gemeente en de regels van het RIVM.

Klik hier om te gaan naar onze pagina over de optredens tijdens de Corona.