Gastenboek

IN VERBAND MET EEN NIEUW GASTENBOEK ZIJN ALLE BERICHTEN TOT EN MET 6 JULI 2018 OOK GEDATEERD OP DEZE DATA.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.229.117.191 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
wenndy kamp wenndy kamp uit enkhuizen schreef op 22/01/2021 om 10:56
Ik wil jullie nog erg bedanken voor het fantastische optreden. we hebben met alle maatregelen en op afstand toch een gezellige sinterklaas middag van kunnen maken. onze bewoners hebben genoten
Gree de Graaf Oude Enk Gree de Graaf Oude Enk uit Apeldoorn schreef op 09/05/2020 om 21:21
Beste luitjes van Door Dik en Dun. Namens mijzelf en onze bewoners wil ik jullie bedanken voor de leuke gezellige en muzikale middag wij hebben met zijn alle genoten .een heerlijke onderbreking in deze voor de oudere moeilijke tijd grandioos
de Buitenhof de Buitenhof uit Driebergen schreef op 04/03/2020 om 16:35
Onze cliënten hebben genoten!
Stichting Pulse Stichting Pulse uit IJsselstein schreef op 30/12/2019 om 09:01
Zaterdagmiddag 28 december jl., gezellig optreden gehad van coverformatie Door Dik en Dun. Gezellige muziek voor senioren en ouderen. Er werd meegezongen en gedanst. Leuke reacties van de senioren.
Harry van den Enden Harry van den Enden uit Rijsbergen schreef op 18/12/2019 om 12:29
Donderdagmiddag 12 december jl. kerstviering van de KBO-Rijsbergen, opgeluisterd door de Coverformatie "Door Dik & Dun". Aardige mensen, sfeermakers, geweldig optreden. Zeker voor herhaling vatbaar. "Iedereen" in ons dorp het het er nog over. Aan te bevelen!!
Locatie Vita Locatie Vita uit Rijen schreef op 01/12/2019 om 22:18
We kunnen de decembermaand weer feestelijk is! Het optreden van vrijdagmiddag was goed verzorgd met mooie Pieten, Sintmuziek, tekst op de beamer en heel belangrijk: er konden liedjes gevraagd worden, die ook daadwerkelijk werden gezongen! Er werd ingespeeld op de behoeften van de ouderen! Ga zo door!
Fons van der Zant Fons van der Zant uit Houten schreef op 09/06/2019 om 14:46
Op vrijdag 7 juni 2019 was de band Coverformatie Door Dik & Dun aanwezig op onze seniorendag van de R.K. Kerk in Houten. De dag begon met een mooie viering. Na de koffie werden de 185 gasten vermaakt door deze band. De mensen hebben er van genoten. Na de lunch werden de mensen voldaan, blij en met een tevreden gevoel naar huis gebracht. Bedankt voor jullie bijdrage, het was meer dan goed!
Janine Janine uit Ede schreef op 04/05/2019 om 18:34
Jullie hebben op 3 mei gezongen bij de woongroep en dagactiviteiten centrum op Den Uylpark te Ede. Ongeveer 20 gehandicapte bewoners met hun familieleden hebben enorm genoten van het optreden. Het was gezellig en ontspannen en zeker voor herhaling vatbaar! ! jullie hebben oog voor de bewoners en weten hier perfect mee om te gaan zodat een ieder zich fijn voelt! Graag tot de volgende keer.
mieke ham mieke ham uit amersfoort schreef op 27/04/2019 om 09:29
26 april hebben jullie bij ons gespeeld in de Otto-Scheltusflat .Het was een oergezellige avond en voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.
Naarderheem Naarderheem uit Naarden schreef op 19/03/2019 om 22:40
Zojuist een optreden mee beleefd van jullie in geriatrisch revalidatie centrum Naarderheem in Naarden. Heerlijke muziek, lekker meezingen. Mooi is dat jullie ook oog hebben voor luisteraars achter in de zaal en degene die op bed (ook in de zaal) het concert mee beleven. Een heerlijk uurtje en veel blije mensen na afloop. Jullie mogen zeker nog eens terug komen voor de prijs hoef je het niet te laten. Nogmaals heel veel Dank???
Scan de code

Ik ben Henri en zanger en bandleider van Door Dik & Dun. Eind januari 2021 ben ik positief getest op corona. Tijdens de besmetting heb ik weinig klachten gehad alleen erg moe. Bij mij zijn helaas later de klachten ontstaan en het meeste is wel overgegaan gelukkig.

Alleen op dit moment kamp ik al ruim een jaar constant met hoofdpijn en regelmatig erg stekende pijn in mij hoofd (is onder andere een long covid klacht). Ik loop hiervoor bij de Ergotherapeut en de Fysiotherapeut.

Nu kom ik op het vervelende punt van het verhaal, i.v.m. corona besmetting, de klachten daarna en nu nog de hoofdpijn repeteren we vanaf januari 2021 helemaal niet meer. en nu april 2023 zijn we nog niet veel opgeschoten helaas. We kunnen op dit moment dus ook niet optreden. De hoop dat het goed gaat komen begint bij mij wel steeds minder te worden.

We zullen het op onze website kenbaar maken als we weer gaan optreden.

 

Met vriendelijk groet,

(zanger en bandleider)

Henri van de Kraats