Muziek voor mensen met een beperking

Optreden voor mensen met een beperking
Optreden voor mensen met een beperking

Speciaal voor mensen met een beperking beschikt Coverformatie Door Dik en Dun over optredens speciaal voor deze doelgroep.

Muziek voor mensen met een beperking met een liedjes die mooie herinneringen oproepen bij deze doelgroep of voor een prikkeling zorgen. Muziek die de mensen raakt. Coverformatie Door Dik en Dun is gespecialiseerd in het verzorgen van muziekprogramma’s voor mensen met een beperking.

Het repertoire voor deze doelgroepen bestaat voornamelijk uit muziek van Jan Smit, Jannes, Frans Bauer e.d..

Voor het repertoire kunt kijken op https://door-dikendun.nl/repertoire/

Tijdens de optredens hebben wij de mogelijkheid om de teksten van de liedjes te projecteren op een scherm zodat er een gezellig meezing feest ontstaat.

Muziek voor mensen met een beperking is niet zomaar in te vullen maar coverformatie Door Dik en Dun blijkt dit te kunnen.

We doen dit al vanaf 2008 en weten wat deze doelgroep kan hebben of waar ze te veel prikkelingen van krijgen.

We kijken er niet gek van op als er dansjes en polonaises gedaan worden.

Met coverformatie Door Dik en Dun haalt u het juiste duo in huis voor een gezellige optreden voor deze doelgroep.

Coverformatie Door Dik en Dun is een graag geziene gast bij instellingen voor mensen met een beperking, woongroepen e.d.

Tegenwoordig krijgen we steeds meer de vraag of wij kunnen spelen op verjaardagen van mensen met een beperking, dit omdat we weten wat we doen en dat de prijs zeer aantrekkelijk is.

Wij beschikken zelf over geluid zodat u nergens voor hoeft te zorgen.

Wilt u dat wij teksten projecteren dan dient u zelf te beschikken over een scherm en/of beamer.

Een gezellige en onvergetelijk optreden organiseren? bel coverformatie door Dik en Dun op telefoonnummer: 06 – 126 01 425.

U kunt ook informatie aanvragen door een mail te sturen naar: info@door-dikendun.nl

Scan de code

Ik ben Henri en zanger en bandleider van Door Dik & Dun. Eind januari 2021 ben ik positief getest op corona. Tijdens de besmetting heb ik weinig klachten gehad alleen erg moe. Bij mij zijn helaas later de klachten ontstaan en het meeste is wel overgegaan gelukkig.

Alleen op dit moment kamp ik al ruim een jaar constant met hoofdpijn en regelmatig erg stekende pijn in mij hoofd (is onder andere een long covid klacht). Ik loop hiervoor bij de Ergotherapeut en de Fysiotherapeut.

Nu kom ik op het vervelende punt van het verhaal, i.v.m. corona besmetting, de klachten daarna en nu nog de hoofdpijn repeteren we vanaf januari 2021 helemaal niet meer. en nu april 2023 zijn we nog niet veel opgeschoten helaas. We kunnen op dit moment dus ook niet optreden. De hoop dat het goed gaat komen begint bij mij wel steeds minder te worden.

We zullen het op onze website kenbaar maken als we weer gaan optreden.

 

Met vriendelijk groet,

(zanger en bandleider)

Henri van de Kraats