Repertoire

Hieronder kunt u een keuze maken in het repertoire wat we spelen bij verschillende soorten optredens.

Reguliere optredens:

Klik hier om het repertoire te zien wat wij spelen op onze reguliere optreden. Dit zijn dus optredens bij woon-zorg instellingen, instellingen voor mensen met een beperking maar ook gewone optredens.

Sinterklaas optredens:

Klik hier voor het repertoire wat we spelen bij een sinterklaas optredens. We wisselen dit of met gewone liedjes uit ons reguliere repertoire.

kerstoptredens:

Klik hier voor het repertoire wat we spelen met de kerst. We kunnen deze ook combineren met nummers uit ons reguliere repertoire.

Scan de code

Ik ben Henri en zanger en bandleider van Door Dik & Dun. Eind januari 2021 ben ik positief getest op corona. Tijdens de besmetting heb ik weinig klachten gehad alleen erg moe. Bij mij zijn helaas later de klachten ontstaan en het meeste is wel overgegaan gelukkig.

Alleen op dit moment kamp ik al ruim een jaar constant met hoofdpijn en regelmatig erg stekende pijn in mij hoofd (is onder andere een long covid klacht). Ik loop hiervoor bij de Ergotherapeut en de Fysiotherapeut.

Nu kom ik op het vervelende punt van het verhaal, i.v.m. corona besmetting, de klachten daarna en nu nog de hoofdpijn repeteren we vanaf januari 2021 helemaal niet meer. en nu april 2023 zijn we nog niet veel opgeschoten helaas. We kunnen op dit moment dus ook niet optreden. De hoop dat het goed gaat komen begint bij mij wel steeds minder te worden.

We zullen het op onze website kenbaar maken als we weer gaan optreden.

 

Met vriendelijk groet,

(zanger en bandleider)

Henri van de Kraats