Repertoire sinterklaas

Sinds 2010 houden we ons ook bezig met sinterklaas optredens. Wat wij hiermee voor ogen hebben is een optreden verzorgen met allemaal sinterklaasliedjes eventueel in combinatie met de komst van sinterklaas.

Lijkt het u leuk ons in te huren om het sinterklaasfeest nog meer tot een succes te maken of bent u sinterklaas die zich verhuurd, en lijkt het u leuk om een totaal programma aan te bieden waar u ook gebruik kunt maken van onze geluidsinstallatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, dat kan telefonisch op nummer 06-126 01 425 of stuur een email naar info@door-dikendun.nl.

Wij hopen op een super tijd voor sinterklaas hier in ons land.

Hieronder treft u het repertoire voor de Sinterklaasoptredens

zwartepieten

Sinterklaasje bonne, bonne, bonne
Sinterklaas kapoentje
Hop, hop, hop
Dag Sinterklaasje
Sinterklaas die goeie heer
Zwarte piet ging eens fietsen
Zachtjes gaan de paardevoetjes
Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht
Sinterklaas is jarig
Zie ginds komt de stoomboot
Daar word aan de deur geklopt
O, kom maar eens kijken
Zie de maan schijnt door de bomen
Wie komt er alle jaren
De zak van Sinterklaas
Hij komt, hij komt
Hoor de wind waait door de bomen
Ik vraag aan sinterklaas een heel gelukkig kerstfeest
Hoor wie klopt daar kinderen
Scan de code

Ik ben Henri en zanger en bandleider van Door Dik & Dun. Eind januari 2021 ben ik positief getest op corona. Tijdens de besmetting heb ik weinig klachten gehad alleen erg moe. Bij mij zijn helaas later de klachten ontstaan en het meeste is wel overgegaan gelukkig.

Alleen op dit moment kamp ik al ruim een jaar constant met hoofdpijn en regelmatig erg stekende pijn in mij hoofd (is onder andere een long covid klacht). Ik loop hiervoor bij de Ergotherapeut en de Fysiotherapeut.

Nu kom ik op het vervelende punt van het verhaal, i.v.m. corona besmetting, de klachten daarna en nu nog de hoofdpijn repeteren we vanaf januari 2021 helemaal niet meer. en nu april 2023 zijn we nog niet veel opgeschoten helaas. We kunnen op dit moment dus ook niet optreden. De hoop dat het goed gaat komen begint bij mij wel steeds minder te worden.

We zullen het op onze website kenbaar maken als we weer gaan optreden.

 

Met vriendelijk groet,

(zanger en bandleider)

Henri van de Kraats