Nieuws

27 mei 2016: Na een lange tijd stilte zullen wij u nu uitleggen waarom deze stilte is geweest.

Op 26 januari hebben we te horen gekregen dat bij mijn vader, en Schoonvader van Mariëlle, longkanker werd geconstateerd en dat de artsen niets meer voor hem konden doen. Dit was een behoorlijke klap die je dan te verwerken krijg. Deze periode zijn we er veel voor hem en mijn moeder geweest en hebben daarom de activiteiten rondom “Door Dik & Dun” op een laag pitje gezet. We hebben in deze periode geen optredens aangenomen en hebben ons, zover als mogelijk, gestort op het uitbreiden van het repertoire.

Het ging een paar maanden redelijk goed tot het paasweekend aanbrak. Dit weekend ging hij erg hard achteruit en is hij op 29-3-2016 op zijn 82ste verjaardag overleden. Op dat moment staat je leven stil en is niets meer belangrijk. Nu, een week of 8 later, begint het gewone leven toch wel weer te spelen en zullen we onze activiteiten weer gaan oppakken en weer optredens gaan aannemen. Er is wel iets veranderd. We zullen geen optredens meer doen op zondagen, omdat ik er dan wil zijn voor mijn moeder. Zij heeft ook alle steun nodig.

Onze excuses voor deze langdurige stilte maar wij hopen op uw begrip hiervoor.

Bandleider:

Henri van de Kraats.

07 januari 2016: Wij wensen iedereen een gelukkig maar vooral gezond 2016.